Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Studio Projectie

Full service internetbureau

Studio Projectie is een webdesign bureau uit Leiden met al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van creatieve en betaalbare websites en internet oplossingen.

Naast websites kunnen onze vormgevers voor u ook een compleet huisstijl traject verzorgen, inclusief logo ontwerp, visitekaartjes en briefpapier. Daarnaast helpen wij u ook bij de promotie. Zo geven wij advies op gebied van zoekmachine optimalisatie en kunnen een e-mail marketing campagne voor uw opzetten met ons ProMailer systeem. Uw website of grafisch product dient niet alleen mooi te zijn maar ook doen waar het voor bedoeld is: de juiste boodschap naar de juiste klant of doelgroep overbrengen.

Onze medewerkers helpen u niet alleen bij het bouwen van een website, maar bieden u ook alle ondersteuning om uw boodschap zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Dit doen wij onder andere door het ontwikkelen van innovatieve interacties met de gebruiker (social media, rich internet applications, web 2.0), het ontwikkelen van sites voor mobiele telefoons en het optimaliseren van het bezoek aan uw website.

Website:http://www.projectie.com

Contact:info@projectie.com

Adres: Haagweg 4G5 - G6

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 2 etage te openen.

divider