Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

De bedrijfsruimten op de Haagweg

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste bedrijfsruimte te vinden. Naast bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en ambiance is het ook van belang om te weten hoelang je contract loopt en of de huur conform de marktwaarde is.

Haagweg 4 LeidenVoor onze bedrijfsunits op de Haagweg in Leiden hoef je je daar geen zorgen om te maken.

Onze units liggen wat betreft de huur aan de onderkant van het marktsegment en met een opzegmijn van 3 maanden zit je altijd goed.

Daarnaast ben je bij ons gevestigd in een prachtig en makkelijk te bereiken monumentaal pand waar parkeren absoluut geen issue is. Ook de aanwezigheid van een fraaie binnentuin met horecagelegenheid zorgen ervoor dat u uw klanten op een bijzondere wijze kunt ontvangen.

Onze kleinste bedrijfsunit is 25 m2. In totaal is er zo'n 2000 m2 beschikbaar aan bedrijfsruimte. De bedrijfsunits kunnen naar gelang de vraag nog opgedeeld worden in diverse oppervlakten.

De bedrijfsruimten zijn gelocaliseerd in de bedrijfsvleugel van het pand.

Mail ons op info@werkenonderneming.nl en maak snel een afspraak met een van onze medewerkers om uw toekomstige bedrijfruimte te bezichtigen.

divider

Actueel aanbod bedrijfsruimte Haagweg 4

swoHet actuele aanbod van bedrijfsruimten op de Haagweg is te vinden op de website van de SWO. Hier kunt u ook het aanbod vinden van bedrijfsruimte op andere locaties in Leiden.

Kijk hier voor een actueel aanbod van bedrijfsruimtes op de Haagweg.

Op de website van de SWO kunt u ook het aanbod van onze andere bedrijfsruimten in Leiden vinden.
Voor Startende Ondernemers in Leiden hanteren we de eerste jaren speciale en aantrekkelijke starters tarieven. Bezoek voor meer informatie de website van de SWO.
 


divider