Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn bedrijfsunits te huur voor bedrijven met een creatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond.

De Haagweg in Leiden biedt een creatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@werkenonderneming.nl

Contact Haagweg 4

Indien u vragen heeft over de beschikbare bedrijfsruimtes op de Haagweg 4 in Leiden neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer
071 513 82 67 van Stichting Werk en Onderneming.

Ook kunt u ons mailen op info@werkenonderneming.nl

LET OP!
Om in aanmerking te komen voor een bedrijfsruimte op de Haagweg dient u ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel.

 

divider

Random Artist

klei

Na afgestudeerd te zijn als ambachtelijk meubelmaker (1995) ben ik samen met een studiegenoot een meubelmakerij gestart in Wassenaar. Naast het maken van meubels op maat voor particulieren en bedrijven, exposeerde ik ook mijn eigen meubelontwerpen. Voor meubelontwerpen kwam echter steeds minder tijd vrij vanwege de grote vraag voor meubels op maat. Na enige tijd besloot ik om het roer om te gooienen en mij voortaan volledig te gaan wijden aan mijn meubelontwerpen. Daarbij hoorde een nieuwe locatie en dat werd "Kunstcentrum Haagweg 4" in Leiden. Dit creatieve proces heeft er toe geleid dat ik ook interesse kreeg in het werken met andere materialen.


 

divider
divider