Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Ontwikkelings atelier

Coaching

teamAtelier

Het atelier is een werkplaats. Een plek waar u aan uw ontwikkeling werkt. Niet per sé bij ons op lokatie: wij werken met u samen op een voor u geschikte plek om uw ontwikkelingsweg vorm en vaart te geven.

Ontwikkelen

Ontwikkelen heeft veel weg van de manier waarop schilderijen of beeldhouwwerken ontstaan. Er wordt met vaak weerbarstig en niet licht toegankelijk materiaal gewerkt, vorm aangebracht. Talenten en kwaliteiten zijn niet altijd vanzelfsprekend en bewust beschikbaar. In ontwikkeling worden ze ontdekt en opgeroepen. Visioenen worden visie. De toekomst manifesteert zich.

Ontwikkelvraag

De vraag stellen en ruimte vinden voor antwoorden. Coaches werken als schilders en beeldhouwers, ze houden rekening met de omstandigheden waaronder de vragen ontstaan. Vanuit het individu of in het verband van een team. Onder begeleiding van uw coach zoekt u naar de latente beelden die onder het oppervlak van de ontwikkelvragen rusten. Dan volgt het ontwikkelen. Zo komt u uit de verf en in vorm.

Website: http://ontwikkelingsatelier.nl/

Contact:info@ontwikkelingsatelier.nl

mobiel 06 55100479

Adres: Haagweg 4e8

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de begane grond te openen.

divider