Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Tenbirds

Online Marketing Leiden

 

Tenbirds is een online marketingbureau dat zich bezighoudt met het realiseren van betere online vindbaarheid voor organisaties.

Je wilt online groeien en boven de concurrentie uit steken. Maar je worstelt met je online marketingstrategie. En voor jou als drukke ondernemer is het lastig om te bepalen waar je je op moet focussen voor het beste resultaat uit je online activiteiten.  Laat dat nou ónze expertise zijn. Het halen van het beste resultaat uit jouw website is onze missie.

De oplossing? Een goede contentstrategie en zoekmachine optimalisatie van je website. Wij houden van de kracht van taal en wat je met content marketing kan bereiken. 

Tenbirds werkt zonder vaste contracten en met garanties op resultaat. Bij ons geen loze praatjes maar gegarandeerd rendement. Daarnaast geloven wij zeer in transparantie en kennisdeling.

Ook goed gevonden willen worden op het internet? Kom langs voor een kop koffie.

Website: www.tenbirds.nl

Contact: info@tenbirds.nl

06-46169108

Adres: Haagweg 4G7

Adres: Haagweg 4G7

plattegrond haagweg4G7
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 2e etage te openen.

divider