Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Cursus en activiteiten ruimte

De Cursus en activiteiten ruimte is 12 x 9 meter, voorzien van 4 grote tafels op wieltjes en stoelen. In de ruimte is een klein keukenblok met warm/koud water aanwezig. Afhankelijk van de activiteit is de ruimte geschikt voor groepen tot ±30/80 personen. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift.

Deze zaal is voor intern en extern gebruik en wordt beheerd en per dagdeel verhuurd door Galerie - Cafe de Leidse Lente.

Kunstenaars/huurders in het pand kunnen tegen een speciaal tarief gebruik maken van deze ruimte. Deze ruimte is te boeken via Galerie - Cafe de Leidse Lente.

Website: www.galeriecafeleidselente.nl/

Adres: Haagweg 4F3-4

plattegrond

Klik op het plaatje om de plattegrond van de 1 etage te openen.


Flexibele werkruimte te huur - gratis flexwerkplekken

Kijk ook op de website van werk en onderneming voor het huren van een flexibele werkruimte in de Framboos voor cursussen, presentaties, coaching of vergaderen tegen zeer scherpe prijzen.

Flexibele Werkruimte 24 m2, max. 6pers. , vanaf €5 /uur
(bij 4 aaneengesloten uren. Minder dan 4 uur aaneengesloten = €7,50 /uur)

Vergaderen en/of Presenteren incl. daglicht beamer, 48m2, max. 20 pers. , vanaf €7,50 /uur ( bij 4 aaneengesloten uren. Minder dan 4 uur aaneengesloten = €12,- /uur)

Net buiten centrum vlakbij station Lammenschans. Gratis Parkeren.

multiruimte coachruimte

 

divider